Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/eindeloos/domains/restaurant-eindeloos.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 161
DINER
Beursstraat 5 - 8302 CW Emmeloord
Facebook

DINER


diner vanaf 17.00

soepen
  • tom kha kai met gerookte kip, bosui en taugé 5,25
  • soep van pomodori tomaat gevuld met prei, gehakt en basilicumpesto (v) 4,75
  • heldere aspergesoep met zalmsnippers (v) 5,25
onze soepen worden geserveerd met verschillende soorten brood met aioli, kruidenboter en tapenade
 

koude voorgerechten  
  • tonijncarpaccio met limoen-gemberdressing en zoete tomaatjes 9,75
  • gepaneerde geitenkaas met vijgenchutney (v) 8,25
  • rundercarpaccio rijkelijk belegd met pijnboompitten, oude kaas en frisse kruidendressing 9,75
  • salade van zalm en rivierkreeftjes met cocktailsaus 9,75

warme voorgerechten
  • salade met tempura gamba’s, wakame en yakitori dressing 9,75
  • salade met krokante gebakken brie, cashewnoten en bosvruchtencoulis (v) 7,75
  • taco’s met pulled pork, barbecuesaus en limoen 7,75
al onze voorgerechten worden geserveerd met verschillende soorten brood met aioli, kruidenboter en tapenade

de voorgerechten met een (v) erachter zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch besteld worden


hoofdgerechten vlees

  • mixed grill van ossenhaas, varkenshaas en kipfilet geserveerd met aioli & chilimayonaise 21,75 (deze vleessoorten zijn ook apart te bestellen)
  • ‘burger eindeloos’- Black Angus burger met tomaat, augurk, komkommer, gebakken ei, bacon, kaas en BBQ saus 17,75
  • huis gemarineerde spareribs (zoet of pikant) 15,75
  • surf & turf van ossenhaas en knoflookgamba’s  22,75
  • rib-eye met oosterse groente in eigen jus 18,75
  • varkenshaassaté met kroepoek van paprika en paprikasalsa 17,25
 
hoofdgerechten vis
  • zalmfilet met toast van tramezzino en citroenvinaigrette 18,75
  • slibtong met huisgemaakte remouladesaus en citroen 19,25
 
hoofdgerechten vegetarisch
  • salade met mozzarellaballetjes, verse pesto, tomatensalsa en pijnboompitten 14,75
  • portobello gevuld met geitenkaas, appel, walnoot en geserveerd met huisgemaakte appel-balsamico stroop 15,75
al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels, friet, groenten en salade